Inštrukcije matematike

inštrukcije-matematike

Izjemno kvalitetne inštrukcije matematike za osnovne šole, srednje šole, gimnazije in fakultete – pri vas na domu.

Matematika je, kot vse kaže, univerzalni jezik vesolja, ki pa se lahko hitro spremeni v “univerzalno težavo” v osnovni šoli, srednji šoli, gimnaziji ali na fakulteti, če je učenec, dijak, oz. študent ne razume dovolj dobro. Na tem mestu priskočimo na pomoč z izjemno kvalitetnimi inštrukcijami za vse nivoje (osnovne šole, srednje šole, gimnazije in fakultete). Popolnoma se poglobimo v posameznikove težave ter prilagodimo inštrukcije matematike njegovim sposobnostim, predznanju ter kratkoročnim in dolgoročnim učnim ciljem, tako da je rezultat na koncu čim boljši. Za najboljši rezultat priporočamo redne individualne inštrukcije, možne pa so tudi občasne inštrukcije ter inštrukcije matematike v paru ali v skupini. Učence dobro pripravimo na:

  • Redna šolska preverjanja znanja
  • Projektne in seminarske naloge
  • Nacionalna preverjanja znanja
  • Splošno in poklicno maturo
  • Fakultetne izpite

Inštrukcije matematike pa so seveda primerne tudi za učence, ki bi radi samo utrdili že pridobljeno znanje, pa tudi za tiste, ki bi radi svoj matematični talent razvijali še na višji stopnji od predpisanega učnega načrta, ga povezali z računalništvom, programiranjem in še z marsičem zanimivim.

Inštrukcije oziroma pouk matematike izvajamo na domu v Ljubljani (z okolico), Novi Gorici in Tolminu, po dogovoru pa tudi v drugih bližnjih krajih. Za tiste bolj oddaljene in za tiste, ki jim je ljubše in bolj udobno učenje na daljavo, pa ponujamo Online SKYPE inštrukcije matematike.

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas!                                     031 614 913

info@fiume.si