Inštrukcije fizike

inštrukcije-fizike

Izjemno kvalitetne inštrukcije fizike za osnovne šole, srednje šole, gimnazije in fakultete – pri vas na domu.

Vsem učencem, tudi tistim, ki jim fizika (sprva) predstavlja nočno moro, jo predstavimo na kreativen in zanimiv način z enostavnimi primeri iz vsakdanjega življenja, ki jih nikakor ne manjka, saj fizika v svojem bistvu ni nič drugega, kot opis sveta, ki nas obdaja. Ali kot je rekel že sloviti Albert Einstein: “Če nečesa ne znaš razložiti enostavno, potem tudi sam ne razumeš.” Na tak način dosežemo pri učencih globlje razumevanje, kar posledično vodi do večjega zanimanja in veselja do fizike ter boljših ocen, morebitne nočne more pa v hipu izginejo.

Inštrukcije fizike so seveda primerne tudi za tiste, ki v njej že od začetka uživajo in v šoli nimajo težav, bi pa radi še bolj razvili svoj fizikalni talent in se poglobili tudi v tista področja fizike, ki jih šolski učni načrti zaradi zahtevnosti in pomanjkanja časa ne obravnavajo, so pa še kako aktualna v sodobni znanosti in tehnologiji. Dokazano je, da ima razvijanje talentov v mladosti ogromen vpliv na posameznikovo prihodnost. Inštrukcije fizike so torej popolnoma prilagojene posameznikovemu predznanju, sposobnostim ter kratkoročnim in dolgoročnim učnim ciljem, tako da je rezultat na koncu čim boljši. Za najboljši rezultat priporočamo redne individualne inštrukcije, možne pa so tudi občasne inštrukcije pred testi in izpiti ter inštrukcije fizike v paru ali v skupini. V okviru formalnega izobraževanja učence zelo dobro pripravimo na:

  • Redna šolska preverjanja znanja
  • Projektne in seminarske naloge
  • Nacionalna preverjanja znanja
  • Splošno in poklicno maturo
  • Fakultetne izpite

Inštrukcije fizike izvajamo pri vas na domu v Ljubljani (z okolico), Novi Gorici in Tolminu, tako da prihranite pri času in stroških prevoza, po dogovoru pa tudi v drugih bližnjih krajih. Za tiste bolj oddaljene in za tiste, ki jim je ljubše in bolj udobno učenje na daljavo, pa ponujamo Online SKYPE inštrukcije fizike.

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas!                                     031 614 913

info@fiume.si